Meest gestelde vragen:

Bedrijven Reviews is specialist in het verzamelen en publiceren van klantbeoordelingen. Bedrijven schakelen ons in om de klantbeoordelingen te verzamelen en te publiceren.

U kunt hierdoor een beter inschatting maken met wie u te maken heeft en wat de ervaringen van andere klanten met dit bedrijf zijn. Voor de aangesloten bedrijven is het ook nuttig. Uw beoordelingen helpen de bedrijven hun dienstverlening en service te verbeteren.

Wij streven ernaar om alleen eerlijke beoordelingen van echte klanten te publiceren. Door uw ervaringen te delen helpt u dus toekomstige klanten van het bedrijf, maar ook het bedrijf zelf.

Uiteraard is geen enkel systeem waterdicht. Wij doen echter onze best om fake reviews te herkennen en te verwijderen. Alle reviews worden door ons handmatig gecontroleerd en ons systeem controleert elke review op bepaalde kenmerken en eigenschappen. Indien u vermoed dat een review onecht is laat het ons dan weten via het contactformulier zodat wij de review verder kunnen onderzoeken.

Bedrijven kunnen reviews niet verwijderen of aanpassen. Ook Bedrijven Reviews zal dit niet doen. Dus zowel positieve als negatieve reviews zullen worden geplaatst. Bedrijven hebben wel de mogelijkheid een comment te plaatsen bij een review, of kunnen ervoor kiezen contact met u op te nemen om het geschil te bespreken en/of op te lossen.

Beoordelingen moeten voldoen aan de onderstaande punten:

  • U mag alleen een beoordeling schrijven als u klant bent of bent geweest van het bedrijf.
  • U mag 1 beoordeling schrijven per ervaring. Mocht u vaker aankopen doen bij het bedrijf dan kunt u voor elke ervaring een nieuwe review schrijven.
  • In de review mogen geen persoonsgegevens worden opgenomen. U kunt dus een review plaatsen over het bedrijf waarbij u uiteraard het bedrijf noemt. U mag echter bijvoorbeeld geen namen van medewerkers van het bedrijf gebruiken.
  • Grof taalgebruik is niet toegestaan. Probeer zowel positieve als negatieve punten zo objectief en duidelijk mogelijk te omschrijven.

Ja, dat is mogelijk. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Alle beoordelingen worden voordat ze geplaatst worden eerst door ons gelezen. Wij proberen ervoor te zorgen dat beoordelingen altijd binnen een paar uur worden geplaatst. In uitzonderlijke gevallen kan een review voor maximaal 2 weken in quarantaine worden geplaatst zodat het bedrijf de mogelijkheid heeft om contact met u op te nemen, onderzoek te doen en/of een comment te schrijven.

Bedrijven kunnen ervoor kiezen om alleen reviews te accepteren van klanten die hiervoor worden uitgenodigd. Andere bedrijven kiezen ervoor om iedereen de mogelijkheid te geven een review te schrijven. In het eerste geval kunt u zonder uitnodiging geen review schrijven.

Uiteraard worden de gegevens die u zelf invult op de review pagina door ons opgeslagen. Behalve het emailadres zullen al deze gegevens worden gepubliceerd. Het emailadres zullen wij enkel gebruiken indien er een geschil is tussen u en het bedrijf. Het emailadres zal door ons niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Daarnaast slaan wij het ipadres op vanwaar de review wordt geschreven. Dit ipadres wordt enkel gebruikt door ons systeem om onechte reviews te herkennen. Het ipadres zal door ons niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Beoordelingen

  • Bedrijven die met ons samenwerken kunt u herkennen aan deze logo's: