Snel aan de slag

Wij hebben geprobeerd om alles zo eenvoudig mogelijk te houden. Binnen 5 minuten na aanmelding kunt u al beginnen met het uitnodigen van klanten voor het schrijven van een review. En mocht u er zelf niet uitkomen dan kan de helpdesk (telefoon: 076-369 05 10, ma t/m za van 9:00 tot 21:00) u binnen een paar minuten door alle vragen en opties heen loodsen of de setup geheel van u overnemen (inclusief plaatsen widget op uw website).

Aanmelden

Op de eerste pagina vind u de instructievideo. Vul daarna de opties bij "Instellingen" in en upload uw logo. De meeste opties zijn al ingevuld en voldoen in de meeste situaties.

Uw Review pagina

Als u bent ingelogd vind u bij "Home" -> "Accountinformatie" de link naar uw review pagina. Klik op de link en kijk of alles wat u heeft ingevuld bij "Instellingen" goed wordt weergegeven.

Meer opties

Er zijn meer opties. Zo kunt u de tekst van de email die aan klanten wordt verstuurd aanpassen (menu optie: Uitnodigingen Template). Tevens kunt u extra vragen maken die aan uw klanten worden gesteld als ze een review schrijven (menu optie: Vragenlijst Reviews). Voor 90% van de klanten zijn de instellingen zoals ze standaard zijn echter afdoende.

Uitnodigingen verzenden

Ga naar "Uitnodigingen verzenden" en stuur een uitnodiging naar uzelf zodat u kunt zien wat er gebeurd. Enige seconden later vind u de uitnodiging voor het schrijven van een review in uw emailbox. Zo kunt u zien hoe klanten het zullen ervaren. Zodra u echt klanten gaat uitnodigen kunt u tot 250 klanten per keer uitnodigen.

Hoe gaat u klanten uitnodigen ?

  • Voor webshops is het makkelijk. Wij hebben we een API waardoor u automatisch klanten kunt uitnodigen na een bestelling in de webshop. Een keer alles instellen is voldoende. Mocht uw webshop (of webshop software) nog niet door ons ondersteunt worden neem dan contact met ons op.
  • Bij veel andere bedrijven zijn emailadressen van klanten al aanwezig. Het is een goede gewoonte om na het voltooien van een opdracht uw klant een uitnodiging te sturen om een beoordeling te schrijven.
  • De widget die op uw website wordt geplaatst heeft vaak ook een button voor het schrijven van een review. Uw klanten kunnen zo na het bezoeken van uw website op eigen initiatief een beoordeling schrijven. U dient hiervoor in "Instellingen" wel het "Reviews zonder uitnodiging" op "Ja" te zetten.

In de proefperiode kunt u onbeperkt klanten uitnodigen. Een mooie gelegenheid om de klanten van de afgelopen maanden uit te nodigen om een beoordeling te schrijven.

De widget op uw website

De meeste widgets kunnen dmv een iframe makkelijk op uw website worden gezet. U kunt het zelf doen, het aan uw website bouwer vragen of het ons laten doen. Voor iemand die op de hoogte is van de werking van uw website hoeft het plaatsen van de widget niet meer dan 5 minuten te kosten. Het plaatsen van de widgets die niet werken dmv een iframe kan iets meer moeite kosten.